Open dag 2018

29-11-2018
Woensdag 19 december 2018
tussen 09.00u en 12.00u
Op woensdag 19 december 2018 tussen 09.00 u en 12.00 u organiseren we weer een open dag. Deze ochtend zijn alle ouders, opa's, oma's, familie en kennissen van harte welkom in onze gezellig versierde school, volop in de Kerstsfeer. Vertel het ook aan nieuwe ouders die zich willen oriënteren op een passende school voor hun kind.

Jullie kunnen deze ochtend gewoon binnenlopen. Een lekker kopje koffie of thee staat voor ieder klaar. Voor de kleintjes is er een leuke speurtocht door de school. In de hal staan wat spelletjes klaar en we hebben voor elk kind een kleine verrassing. Neem gerust de tijd om de sfeer te proeven in onze school en de lessen in praktijk te zien. Op deze ochtend wordt in alle groepen gewoon les gegeven. Ieder mag zonder kloppen naar binnen om te ervaren hoe op onze school leren en spelen. Instructielessen, zelfstandig werken met een dag- of weektaak, werken/spelen in hoeken, een bewegingsles bij de kleuters, muziekles, enzovoorts. De kinderen vinden het altijd heel leuk als papa, mama, opa en oma op bezoek komen. In de hal presenteren we een leuke serie schoolfoto's van allerlei activiteiten van dit schooljaar. Verder zijn tijdens deze ochtend de directie, de leden van de ouderraad en de tussenschoolse opvang aanwezig om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Voor meer informatie en oriëntatie zie ook onze site: www.aandevijver.fortior.nl

Wordt een kind vόόr 1 augustus 2020 vier jaar en wil je je kind op onze school aanmelden, dan kan dat op dinsdag 22 januari tussen 15.30 u en 18.00 uur of via onze website.
…de kinderen verheugen zich op jullie komst !!

Kunst en Cultuur
De leerlingen van groep 8 zijn weer volop aan de slag met het ontwerpen en beschilderen van de platen voor de kunstzuil op ons voorplein. Welke taferelen zij op de panelen schilderen blijft nog even geheim!
Tijdens de open dag op woensdag 19 december wordt de kunstzuil op een ludieke
wijze onthuld. Het is leuk als alle kinderen, de leerkrachten en ouders hierbij aanwezig kunnen zijn.
Onthulling van de nieuwe kunstzuil is om 11.45 uur.

Download HIER de informatiebrochure.